SWEET CONTENT CREATOR & COORDINATOR

SWEET

A happy place where creativity makes your business grow with sugar* on top.

 

SWEET LIFE

Vi tror på att sikta högt och ha kul under tiden. Därför strävar vi efter ett arbetsklimat där kollegor är vänner och kunder partners. Vi sitter i samma båt och ror åt samma håll. När vi korsar mållinjen firar vi, alla små segrar och stora milstolpar. För att stärka gemenskapen hittar vi på en massa kul utanför kontoret – resor, events vi kalla sweet experience, konserter och afterworks. Sweet helt enkelt!

 

SWEET MINDSET

Vi strävar alltid mot att underlova och överprestera. Den inställningen gör oss lite bättre varje dag och uppskattas inte minst av våra kunder. Det syns tydligt i undersökningen från Årets Byrå där vi har placerat oss på pallplats tre år i rad. Good enough sucks!

 

SWEET WORK

Vi söker en engagerad och kreativ individ för en timanställning som content creator och coordinator. Du ska ha grundläggande kunskap om digital marknadsföring och sociala medieplattformar. Denna position är perfekt för studenter eller personer med andra åtaganden som söker flexibelt arbete och möjligheten att utveckla sina färdigheter inom marknadsföring och digital kommunikation. Tjänsten innebär att ta fram engagerande och relevant innehåll för en av våra spännande kunders digitala plattformar, inklusive sociala medier, bloggar och webbplats. Du kommer även att delta i planering och genomförande av marknadsföringskampanjer samt samla och analysera data för att förstå målgruppens beteende och preferenser.

 

SWEET PEOPLE

Vi söker dig som är ute efter flexibla arbetstider som kan anpassas efter dina studier eller andra åtaganden. För att trivas i rollen ser vi att du är en ansvarstagande person som vill utveckla dina färdigheter inom marknadsföring och digital kommunikation. Du trivs när du har fria tyglar att planera dina projekt samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp när behov uppstår. Vi tror starkt på ett stöttande och dynamiskt arbetsklimat där din röst hörs och din kreativitet uppmuntras. Sist men inte minst har du goda språkkunskaper i svenska och engelska (norska är ett plus), både i tal och skrift.

Är du vår blivande Sweetheart?

Skicka din ansökan till talent@sweet.se

* WE SWEETEN YOUR BRAND & MAKE IT TASTE A LOT BETTER. 

Skarmavbild-2023-09-29-kl.-16.27.51
Skarmavbild-2023-09-29-kl.-16.28.42
Skarmavbild-2023-09-29-kl.-16.27.15