HI SWEETHEART. APPLY HERE.

Photo03_4-1

SWEET

A happy place where creativity makes your business grow with sugar* on top.

 

SWEET LIFE

Vi tror på att sikta högt och ha kul under tiden. Därför strävar vi efter ett arbetsklimat där kollegor är vänner och kunder samarbetspartners. Vi sitter i samma båt och ror åt samma håll. När vi korsar mållinjen firar vi, alla små segrar och stora milstolpar. För att stärka gemenskapen hittar vi på en massa kul utanför kontoret – konferensresor, kickoffs, konserter och afterworks. Men hur mycket vi än må gilla att umgås förstår vi att jobbet inte är allt här i livet.

 

SWEET MINDSET

Vi strävar alltid mot att underlova och överprestera. Den inställningen gör oss lite bättre varje dag och uppskattas inte minst av våra kunder. Det syns tydligt i undersökningen från Årets Byrå där vi har placerat oss på pallplats tre år i rad. Good enough sucks!

 

SWEET WORK

Som produktionsledare har du ansvar för att leda produktion från början till slut. Du ansvarar för tidsplanering, budgetering, kund- och leverantörskontakt samt fakturering mot kund. Tillsammans med det kreativa teamet tar du fram, presenterar och förankrar idéer och aktiviteter hos kund. Du är kontaktperson, förhandlar och ansvarar för underleverantörer och samarbetspartners såsom tryckerier, specialister och lokala aktörer. Dessutom stöttar du framförallt dina kollegor i deras projekt och ansvarar för att driva teamet framåt.

 

SWEET PEOPLE

Vi söker dig som har jobbat några år som produktionsledare, operativ projektledare eller i liknande roll inom kommunikation, event, film eller reklam. För att trivas i rollen ser vi att du är en ansvarstagande person som driver processer framåt med en positiv attityd. Du trivs som fisken i vattnet bland andra människor och har lätt för att bygga starka relationer. Med sinne för struktur och ordning driver du effektivt flera olika projekt parallellt. Du trivs när du har fria tyglar att planera dina dagar samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp när behov uppstår. Du tvekar aldrig på att ta upp telefonen och börja ”ringa runt”. Sist men inte minst har du goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Är du vår blivande Sweetheart? Skicka din ansökan till talent@sweet.se

 


* WE SWEETEN YOUR BRAND & MAKE IT TASTE A LOT BETTER.